Cégtörténet

Bakai Szerszámgép Szerviz Kft.

Székhely, telephely: 3400 Mezőkövesd, Asztalos út 1.
Telefon: (00-36) 49/505-072 • Tel./Fax: (00-36) 49/505-071
Cégvezető: Bakai László
Mobil: +36-30/9461-091
E-mail: info@bakaikft.hu

A vállalkozás megalakulása óta komoly fejlődést tudhat maga mögött.1986-tól egyéni vállalkozásként, 1997. december 16-tól Bakai Szerszámgép Szerviz Kft. néven 9 fős létszámmal, lényegesen kibővült tevékenységi körrel végeztük szolgáltató tevékenységünket. 2010. márciusában a foglalkoztatottak száma 31 fő.

A gép- és eszközpark folyamatosan bővül. A mezőkövesdi telephelyünkön korszerű, jól felszerelt szerelő-csarnokban dolgozunk. Külső szerelési tevékenység ellátásához 9 db szervizgépkocsival tudunk a helyszínre sietni, melyek a szerviz szolgáltatáshoz szükséges kisgépekkel, szerszámokkal emelő és telepítő eszközökkel jól ellátottak.

A javító műhelyben 3 db egyetemes esztergagép, oszlopos és sugárfúrógép, sík-, palástköszörű gépek, helyzetfúrók, szerszámgép nagyjavításhoz és felújításhoz szükséges szerszámok, készülékek és mérőeszközök állnak rendelkezésre. A javítóműhely teljes területe konzolos darukkal lefedett.
Gépek és berendezések telepítéséhez szükséges speciális emelők, gördülő zsámolyok szintén komoly értéket képviselnek. Emelőgép parkunk kettő darab 3,5 tonnás és egy darab 10 tonnás targoncából áll.

A mezőkövesdi telephely mellett Egerben, az Egri Ipari Park kiszolgálására rendelkezünk egy készenléti műhellyel, ami 120 m2-en 4 fővel üzemel. A megrendelők részéről ugyanis ma már elvárás, hogy a partnereknél 10-20 percen belül megjelenjünk. A Bakai Kft. előnye, hogy napi szinten kapcsolatban vagyunk az üzemekkel, ismerjük a helyi körülményeket, a felmerülő problémákat, igényeket, melyeket minél eredményesebben próbálunk kielégíteni.

Mivel speciális célgépek iránti igény egyre nő, ezért egy 400 m2-es célgépépítő és precíziós műhelyt kívánunk kialakítani a felújítás alatt lévő 1600 m2-es új csarnokunkban.

Fő vevőkörünk, és export szolgáltatásaink

A fő vevőkör a következő:

 • Modine Hungária Kft
 • Elso Elbe Hungária Kft
 • Exír Hungary Zrt
 • Kovács Kft
 • ZF Hungária Kft
 • Bosch Rexroth Pneumatika Kft
 • Gráf Állványzat Kft
 • Remy Automotive Hungary Kft
 • Mátrai Erőmű Központi Karbantartó Kft
 • Sanmina Kft Miskolc
 • Stanley Kft Gyöngyös
 • MÁV Gépészet Zrt

Export szolgáltatásként elsősorban termelő üzemek gépparkjának telepítésére és szerződéses gépjavításra, gépkarbantartásra van igény külföldi megrendelők részéről. Állandó és megbízható kapcsolataink révén széleskörű minőségi és szolgáltatási hátteret, s ez által megfelelő lehetőségeket tudunk nyújtani a megbízások sikeres teljesítéséhez.
Eddigi tevékenységünk sikerét a folyamatosan megbízható minőség, az innovációs készség, a rugalmasság és a megfelelő árszint eredményezte.

A BAKAI Kft. minőségpolitikája

A Bakai Szerszámgép Szerviz Kft. célja, hogy megrendelőit folyamatosan képes legyen az előírásoknak és az elvárásoknak megfelelő, magas színvonalú és minőségű tevékenységével kiszolgálni.

A cégvezetés minden döntésében és tevékenységében maximális figyelmet és elkötelezettséget biztosít a minőségnek. ISO 9001 : 2008 szabvány szerinti minőségbiztosítási rendszert működtetünk. Ezenkívül rendelkezünk egy egész Európára kiterjedő 100 MFt-os szolgáltatói felelőségbiztosítással.

Beszállítóinkkal, alvállalkozóinkkal hosszú távú kapcsolatok kialakítására törekszünk. Kiemelt jelentőséget tulajdonítunk a hatékony és korrekt együttműködésnek megrendelőinkkel és beszállítóinkkal egyaránt.